Energiestrategie regio Rotterdam Den HaagOnderweg naar betrouwbare, schone, betaalbare en veilige energie voor iedereen in 2050.

Warmteatelier over data en tooling

Begin

06-12-2022 om 00:00

Einde

07-12-2022 om 00:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Centraal tijdens de bijeenkomst stonden de activiteiten die worden uitgevoerd door RES Rotterdam Den Haag en de bredere 'Samenwerking'. Ook werd dieper ingegaan op de Design Tool WarmingUp.

Warmteatelier over data en tooling: inzicht in vraag en aanbod warmte

Het warmteatelier is een bijeenkomst voor partijen die betrokken zijn bij de Regionale Energiestrategie (RES) en bedrijven uit de regio. Tijdens deze bijeenkomst werden de activiteiten en laatste ontwikkelingen toegelicht die worden uitgevoerd door RES Rotterdam Den Haag en de bredere 'Samenwerking'. Deze samenwerking richt zich op de optimale inzet en verdeling van regionale warmte en heeft als doel om de warmtetransitie, waar mogelijk, in de regio te versnellen.

Hierbij wordt samengewerkt met de gemeenten, provincie, waterschappen en andere betrokken partijen uit de publieke en private sector.

Ook werd dieper ingegaan op de achtergrond en het werkprogramma van de Samenwerking en vervolgens specifiek de Design Tool WarmingUp gepresenteerd. Tijdens het atelier is input ogehaald bij de deelnemers.

Cookie-instellingen